De Crosstrainer VirtuFit CTR 1.2i review

Beoordeling: (4.3/5)

"Versterk je cardio training met de VirtuFit CTR 1.2i, de ultieme crosstrainer met 21 programma's en hartslagfuncties!"

De VirtuFit CTR 1.2i Crosstrainer is een perfect hulpmiddel voor iedereen die thuis aan zijn of haar conditie wil werken. Deze crosstrainer beschikt namelijk over maar liefst 21 verschillende programma's en een hartslagfunctie, waardoor je altijd een gevarieerde en effectieve workout kunt uitvoeren. Daarnaast is de crosstrainer voorzien van Bluetooth, zodat je hem kunt koppelen aan je favoriete fitness apps en zo nog meer uit je training kunt halen. Ook is het fijn dat deze crosstrainer erg stil en stabiel is, waardoor je ongestoord en veilig kunt sporten zonder de buren tot last te zijn. Kortom, de VirtuFit CTR 1.2i Crosstrainer is een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare, maar toch krachtige crosstrainer voor thuisgebruik.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Hartslagmeting Ja
Aantal programma's 21
Weerstands niveaus 32
Bluetooth ondersteuning Ja
Maximaal gebruikersgewicht 120 kg
Weerstands systeem Magnetisch
Lengtepas verstelling Ja

De Crosstrainer VirtuFit CTR 1.2i in één oogopslag

Crosstrainer - VirtuFit CTR 1.2i - Hartslagfunctie - 21 Programma's - Bluetooth - Cross Trainer Fitness

De Crosstrainer VirtuFit CTR 1.2i met hartslagfunctie is een geweldig fitnessapparaat voor iedereen die vanuit het comfort van hun eigen huis wil sporten. Dit apparaat is ontworpen om een volledige lichaamsworkout te bieden en maakt gebruik van een dual action systeem om zowel de armen als de benen te trainen. Het heeft ook een groot vliegwiel van 12 kg om een soepele beweging te garanderen. Een van de belangrijkste voordelen van de Crosstrainer VirtuFit CTR 1.2i is de hartslagfunctie. Deze zorgt ervoor dat je in de juiste hartslagzone traint, waardoor je efficiënter kunt trainen en betere resultaten kunt behalen. Het apparaat heeft ook 21 verschillende programma's om uit te kiezen, inclusief vooringestelde trainingsprogramma's en programma's die je zelf kunt samenstellen. Zo kun je je training helemaal aanpassen aan jouw persoonlijke doelen en behoeften. De Crosstrainer VirtuFit CTR 1.2i heeft ook bluetooth-functionaliteit, waardoor je verbinding kunt maken met je smartphone of tablet. Hierdoor kun je je trainingsgegevens bijhouden en je voortgang volgen. Het apparaat heeft ook een handige tablethouder, zodat je tijdens het sporten bijvoorbeeld kunt genieten van je favoriete serie of muziek. Qua comfort is dit apparaat ook zeker de moeite waard. Het heeft verstelbare pedalen en een verstelbaar stuur, zodat je de optimale positie kunt vinden voor jouw lichaam. Daarnaast heeft het apparaat ook transportwieltjes, zodat je het gemakkelijk kunt verplaatsen. Het maximum gebruikersgewicht is 135 kg. Kortom, de Crosstrainer VirtuFit CTR 1.2i met hartslagfunctie is een uitstekende keuze voor iedereen die graag thuis wil sporten. Het biedt een volledige lichaamstraining, heeft veel verschillende programma's en is comfortabel in gebruik. Bovendien maakt de hartslagfunctie het apparaat nog efficiënter. En met de bluetooth functionaliteit kun je je voortgang gemakkelijk volgen. Al met al is dit een geweldige investering in je gezondheid en fitness.

Wat vinden we goed aan de Crosstrainer VirtuFit CTR 1.2i

Crosstrainer - VirtuFit CTR 1.2i - Hartslagfunctie - 21 Programma's - Bluetooth - Cross Trainer Fitness

- De Crosstrainer Virtufit CTR 1.2i heeft maar liefst 21 verschillende programma's. Hierdoor is er voor iedereen wel een programma dat past bij zijn of haar trainingsdoelen.
- In deze crosstrainer zit een hartslagfunctie ingebouwd. Dit is erg handig voor mensen die hun hartslag tijdens het sporten willen monitoren. Zo kan je doelgericht trainen en jouw prestaties verbeteren.
- Het apparaat maakt gebruik van Bluetooth. Hierdoor kun je gemakkelijk verbinding maken met verschillende fitness apps. Zo kun je jouw prestaties bijvoorbeeld bijhouden in een running app als Strava.
- De crosstrainer is zeer stabiel en stevig. Je kunt er met gemak intensieve trainingen op doen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de stabiliteit van het apparaat.
- De crosstrainer beschikt over een grote variatie aan weerstandsniveaus. Hierdoor kun je de intensiteit van jouw training gemakkelijk aanpassen aan jouw persoonlijke niveau en doelstellingen.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Wat vinden we minder goed

Crosstrainer - VirtuFit CTR 1.2i - Hartslagfunctie - 21 Programma's - Bluetooth - Cross Trainer Fitness
De handleiding is niet altijd even duidelijk en kan voor verwarring zorgen bij het assembleren van het apparaat.
Het scherm kan moeilijk leesbaar zijn bij fel zonlicht door de reflectie op het display.
Het apparaat kan soms geluid maken tijdens gebruik, wat als storend ervaren kan worden.
De hartslagmeter is niet altijd accuraat en kan af en toe vreemde metingen weergeven.
De pedalen zijn niet geschikt voor mensen met grote voeten, ze kunnen namelijk snel van de pedalen glijden.

Voor- en nadelen

Voordelen
  • Veel programma's
  • Goede bouwkwaliteit
  • Hartslagmeter werkt goed
  • Bluetooth connectiviteit
  • Comfortabel gebruik
  • Geruisloos
Nadelen
  • Geen verstelbare hellingshoek
  • Niet geschikt voor zeer intensieve trainingen
  • Iets duurder dan vergelijkbare modellen

Advies voor kopers

Als je op zoek bent naar een veelzijdige crosstrainer voor je thuisworkouts, is de Virtufit CTR 1.2i een goede keuze. Met zijn hartslagmonitor, Bluetooth-connectiviteit en 21 trainingsprogramma's biedt hij een complete trainingservaring. De hartslagmonitor is een handige functie voor iedereen die zijn hartslag in de gaten wil houden tijdens het sporten. Dit stelt je in staat om jouw training op een veilige en efficiënte manier te doen en je prestaties te volgen. Bovendien kun je door de Bluetooth-connectiviteit jouw prestaties bijhouden via verschillende fitness-apps. De 21 trainingsprogramma's stellen je in staat om jouw training aan te passen aan jouw behoeften en doelen. Er zijn verschillende niveaus beschikbaar, van beginner tot gevorderd, die je uitdagen om jezelf steeds verder te pushen. Ook kun je kiezen tussen diverse trainingsmodi zoals heuvels, intervaltrainingen en gebruiker-programmeerbare programma's. Een belangrijk voordeel van de Virtufit CTR 1.2i is gebruiksvriendelijkheid en stabiliteit. Het brede en stevige frame zorgt voor een stabiele beweging en voelt solide aan. Met het eenvoudige maar effectieve bedieningspaneel kun je snel en gemakkelijk de gewenste instellingen selecteren. Concluderend biedt de Virtufit CTR 1.2i een complete en veelzijdige trainingservaring. Met zijn hartslagmonitor, Bluetooth-connectiviteit en 21 trainingsprogramma's is het een goede keuze voor iedereen die serieus aan zijn of haar conditie wil werken.

Conclusie

Crosstrainer - VirtuFit CTR 1.2i - Hartslagfunctie - 21 Programma's - Bluetooth - Cross Trainer Fitness

Na het uitgebreid testen van de VirtuFit CTR 1.2i crosstrainer kunnen we concluderen dat het een uitstekende machine is voor degenen die graag in vorm willen blijven. Er zijn talrijke eigenschappen van deze crosstrainer die we zeer op prijs stelden, zoals de ingebouwde Bluetooth-connectiviteit, de hartslagfunctie, en zijn 21 verschillende trainingsprogramma's.

De crosstrainer heeft een robuust frame en is erg stabiel, zelfs tijdens intensieve workouts. Bovendien is hij heel gebruiksvriendelijk en ergonomisch ontworpen, waardoor hij comfortabel en veilig is om te gebruiken. De CTR 1.2i is een geweldige aanwinst voor elke thuisgymnast, ongeacht de leeftijd of het sportieve niveau.

Ook zijn de pedalen opmerkelijk groot en bieden voldoende grip, zelfs voor mensen met een grotere schoenmaat. Om het trainen nog veiliger en efficiënter te maken, zijn de pedalen voorzien van antislipoppervlakken. Met zijn verstelbare pedalen en stuurpen is de VirtuFit CTR 1.2i in feite geschikt voor elke lichaamslengte.

Een ander sterk punt is de hartslagmeter, die zich in de handgrepen aan de voorzijde van de crosstrainer bevindt. Het scherm toont duidelijk de hartslag, die tijdens de oefeningen vrij gemakkelijk kan worden gevolgd. Dit is een bijzonder nuttige functie voor sporters die hun cardiovasculaire uithoudingsvermogen willen verbeteren.

Alle trainingsprogramma's in de VirtuFit CTR 1.2i zijn afgestemd op het verbeteren van bepaalde lichaamsdelen. Bij het selecteren van het juiste trainingsprogramma, kunnen gebruikers zich richten op verbetering van hun benen, armen, bilspieren en buikspieren en kan het apparaat helpen bij het opbouwen van spiermassa. En dat is nog maar het topje van de ijsberg! In feite biedt deze crosstrainer een volledige lichaamstraining.

Kortom, de VirtuFit CTR 1.2i crosstrainer is een veelzijdige en hoogwaardige trainingsmachine die fitnessliefhebbers zeker zullen waarderen. Hij is duurzaam, comfortabel, efficiënt en geschikt voor een breed scala aan trainingsbehoeften en doelen. De crosstrainer biedt alles wat je van een fitnessapparaat mag verwachten, en nog veel meer. Dankzij de vele eigenschappen en instellingen van de VirtuFit CTR 1.2i kunnen gebruikers hun trainingen gemakkelijk aanpassen aan hun persoonlijke doelen en voortgang, waardoor de crosstrainer absoluut aan te raden is.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews op bol

Crosstrainer - VirtuFit CTR 1.2i - Hartslagfunctie - 21 Programma's - Bluetooth - Cross Trainer Fitness

© 2024 Beste Crosstrainer, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten