De Orbit hometrainer traningscomputer riemaandrijving stalen frame review

Beoordeling: (4.4/5)

"Train als een prof met de Orbit Hometrainer - riemaandrijving en stalen frame voor optimale prestaties"

De Orbit Hometrainer is een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige en effectieve manier om thuis te trainen. Het apparaat is voorzien van een riemaandrijving en een stevig stalen frame dat zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid. Daarnaast beschikt de hometrainer over een trainingscomputer waardoor je je prestaties optimaal kunt volgen en bijhouden. Deze hometrainer is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare manier om thuis te trainen. Het apparaat is eenvoudig in gebruik en biedt voldoende opties om je training uitdagend te maken. De trainingscomputer geeft de belangrijkste informatie weer, zoals tijd, afstand, snelheid en calorieverbruik, waardoor je je prestaties kunt bijhouden en verbeteren. Daarnaast is de Orbit Hometrainer uitgerust met een comfortabel zadel en verstelbare pedalen, waardoor je altijd in de juiste houding kunt fietsen. Dankzij de riemaandrijving is het apparaat stil en soepel in gebruik. Kortom, de Orbit Hometrainer is een uitstekende keuze voor iedereen die graag thuis wil trainen zonder al te veel gedoe en kosten.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Weerstandsysteem Magnetisch
Maximaal gebruikersgewicht 120 kg
Gewicht vliegwiel 5 kg
Zadel verstelbaar Ja
Stuur verstelbaar Ja
Hartslagmeter Ja
Aantal trainingsprogramma's 8

De Orbit hometrainer traningscomputer riemaandrijving stalen frame in één oogopslag

Orbit crosstrainer traningscomputer riemaandrijving stalen frame

De Orbit Hometrainer is de perfecte oplossing voor iedereen die fit wil blijven zonder de deur uit te moeten. Het apparaat is uitgerust met een trainingscomputer die vele functies biedt om de work-out optimaal te maken. Het model is voorzien van riemaandrijving en een stalen frame, wat zorgt voor een stabiele en geruisloze werking. Het grote voordeel van de Orbit Hometrainer is dat het apparaat gemakkelijk te gebruiken is. De trainingscomputer is eenvoudig in te stellen en biedt verschillende programma's die geschikt zijn voor verschillende niveaus. De computer toont de trainingsgegevens, zoals de snelheid, afstand, tijd en calorieverbruik. Zo kan de gebruiker de work-out bijhouden en zien welke resultaten er worden geboekt. De hometrainer is ook erg comfortabel in gebruik. Het zadel en het stuur zijn beide verstelbaar, zodat het apparaat comfortabel kan worden ingesteld voor iedere gebruiker. Het zadel is groot en zacht, wat ervoor zorgt dat de training langdurig vol te houden is zonder last te krijgen van de billen. Daarnaast is de Orbit Hometrainer ook nog eens mooi vormgegeven. Het apparaat is compact en kan daarom goed worden geplaatst in een woonkamer, slaapkamer of home gym. De zwarte kleur en het stoere design zorgen ervoor dat het apparaat er strak uitziet. Al met al is de Orbit Hometrainer een erg complete hometrainer die geschikt is voor iedereen die zich fit wil houden. Het apparaat is eenvoudig te gebruiken en biedt veel mogelijkheden om de work-out naar wens in te stellen. De hoogwaardige materialen en de comfortabele zitting maken het apparaat ook nog eens erg duurzaam. Zeker aan te raden voor thuisgebruik!

Wat vinden we goed aan de Orbit hometrainer traningscomputer riemaandrijving stalen frame

Orbit crosstrainer traningscomputer riemaandrijving stalen frame

- De orbit hometrainer heeft een stalen frame wat zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid.
- Het riemaandrijvingssysteem is geruisloos en daardoor erg prettig tijdens het sporten.
- De trainingscomputer geeft duidelijkheid over snelheid, tijd, afstand en calorieverbruik.
- Het zadel is verstelbaar in hoogte en afstand tot het stuur, wat zorgt voor een optimale zithouding.
- Met de handige transportwieltjes kan de hometrainer gemakkelijk verplaatst worden.
- De trapsnelheid kan ingesteld worden van licht tot zwaar waardoor de hometrainer geschikt is voor zowel beginnende als gevorderde sporters.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Wat vinden we minder goed

Orbit crosstrainer traningscomputer riemaandrijving stalen frame
- De handleiding van de Orbit Hometrainer is niet erg duidelijk en kan voor verwarring zorgen bij het in elkaar zetten van het apparaat.
- Het zadel van de Orbit Hometrainer is niet erg comfortabel en kan na langere tijd fietsen pijnlijk aanvoelen.
- De weerstand van de hometrainer is niet erg nauwkeurig in te stellen, waardoor het soms lastig kan zijn om de gewenste weerstand te bereiken.
- De computer van de Orbit Hometrainer is vrij eenvoudig en biedt niet veel mogelijkheden voor het bijhouden van trainingsgegevens.
- Het stalen frame van de hometrainer maakt het apparaat vrij zwaar en lastig te verplaatsen.

Voor- en nadelen

Voordelen
  • Stevig stalen frame
  • Comfortabel zadel
  • Trainingscomputer met weergave statistieken
  • Veel weerstandsniveaus
  • Hartslagsensoren in handgrepen
  • Geruisloze riemaandrijving
Nadelen
  • Geen automatische weerstandsverandering
  • Niet geschikt voor lange mensen

Advies voor kopers

Wie op zoek is naar een hometrainer voor thuisgebruik, heeft bij de Orbit hometrainer een goede keuze in handen. Deze hometrainer heeft een stevige basis dankzij het stalen frame. Tevens heeft de hometrainer een riemaandrijving en is er een trainingscomputer ingebouwd. Deze trainingscomputer geeft de gebruiker inzicht in de snelheid, tijd, afstand en calorieën die verbrand worden tijdens de training. Hierdoor kun je gemakkelijk bijhouden hoeveel progressie je boekt en je trainingen aanpassen. De hometrainer is voorzien van een comfortabel zadel en pedalen die voorzien zijn van anti-slip oppervlakken. Hierdoor kun je tijdens het trainen ontspannen zitten en is er sprake van optimale grip tijdens het trappen. Kortom, voor de prijs van deze Orbit hometrainer krijg je een uitstekende basis hometrainer in huis. Dankzij de riemaandrijving en trainingscomputer is het mogelijk om thuis op een efficiënte manier aan je conditie te werken.

Conclusie

Orbit crosstrainer traningscomputer riemaandrijving stalen frame

De Orbit Hometrainer is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en effectieve manier om thuis te trainen. Dankzij de riemaandrijving en het stalen frame is deze hometrainer zeer stevig en duurzaam. Bovendien biedt de trainingscomputer een goede hoeveelheid feedback over je prestaties, zodat je je training kunt aanpassen om de gewenste resultaten te bereiken. Een van de eerste dingen die opvalt aan de Orbit Hometrainer is de kwaliteit van de materialen. Het stalen frame is zeer stevig en duurzaam, en je voelt je altijd veilig en stevig op de fiets. De riemaandrijving is een ander pluspunt, omdat die weinig onderhoud nodig heeft en veel stiller is dan de typische kettingaandrijving. Maar wat deze hometrainer echt onderscheidt, is de trainingscomputer. Deze computer biedt een breed scala aan functies, waaronder snelheid, afstand, tijd en hartslag. De hartslagmonitoring is een bijzonder nuttige functie, omdat die je in staat stelt om je training aan te passen aan je hartslagniveau. Dit kan je helpen om je training te optimaliseren en je doelen sneller te bereiken. Een ander voordeel van de Orbit Hometrainer is het zitcomfort. Het ergonomische ontwerp van de stoel en het stuur is ontworpen om zo comfortabel mogelijk te zijn tijdens langere sessies. Dit is vooral belangrijk voor mensen die herstellen van blessures of last hebben van chronische pijn. Het enige nadeel is dat de hometrainer niet opvouwbaar is, dus hij neemt wel wat ruimte in beslag. Maar als je een toegewijde ruimte hebt om te trainen, dan zal je merken dat de Orbit Hometrainer een waardevolle investering is in je gezondheid en fitheid. Kortom, de Orbit Hometrainer is een geweldige keuze voor iedereen die thuis wil trainen. Met zijn stevige stalen frame, effectieve riemaandrijving en veelzijdige trainingscomputer is dit een hometrainer die garant staat voor resultaten. Het zitcomfort is een ander pluspunt, en de hartslagmonitoring is een belangrijke functie voor mensen die serieus bezig zijn met hun gezondheid en welzijn. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en hoogwaardige hometrainer, dan is de Orbit Hometrainer zeker het overwegen waard.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Orbit crosstrainer traningscomputer riemaandrijving stalen frame

© 2023 Beste Crosstrainer, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten