De Crosstrainer Focus Fitness Fox 1 Rear Driven review

Beoordeling: (4.3/5)

"Fitter dan ooit met de Crosstrainer Focus Fitness Fox 1: Een must-have voor thuis sporten!"

De Cross Trainer Focus Fitness Fox 1 Rear Driven is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare, maar toch hoogwaardige elliptische trainer. Duidelijke voordelen van deze crosstrainer zijn de rear driven constructie, de trainingscomputer, tablethouder en de stevige, duurzame constructie. Hiermee is deze crosstrainer geschikt voor intensieve cardio-workouts in huis. De Focus Fitness Fox 1 crosstrainer is uitgerust met een achterwiel aandrijfsysteem, waardoor deze elliptische trainer een soepele en efficiënte beweging geeft. Verder heeft de crosstrainer 12 verschillende weerstandsniveaus, een trainingscomputer en een tablet- of smartphonehouder. Het maximale gebruikersgewicht is 120 kg, terwijl het vliegwiel een gewicht van 10 kg heeft. De Crosstrainer Focus Fitness Fox 1 Rear Driven is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een effectieve en efficiënte manier om thuis aan cardio-training te doen. Het gebruiksvriendelijke ontwerp maakt het gemakkelijk om de trainingscomputer te gebruiken en de weerstand aan te passen tijdens het sporten. De tablethouder zorgt voor extra entertainment, terwijl de achterwiel aandrijving zorgt voor een soepele en efficiënte beweging. Al met al een uitstekende keuze voor iedereen die thuis aan fitness wil doen.

De belangrijkste kenmerken

Goed om rekening mee te houden voordat je een aankoop doet.

Weerstandsniveaus 16
Gebruikersgewicht 120 kg
Hartslagmeting handsensoren
Scherm LCD
Gewicht vliegwiel 7 kg
Afmetingen 141,5 x 62,5 x 161,5 cm
Programma's 12

De Crosstrainer Focus Fitness Fox 1 Rear Driven in één oogopslag

Crosstrainer - Focus Fitness Fox 1 - Rear Driven - Incl. Trainingscomputer en Tablethouder - Elliptical Trainer Fitness

De Crosstrainer van Focus Fitness, Fox 1 Rear Driven, is een geweldig apparaat voor thuisgebruik. Dit fitnessapparaat maakt het mogelijk om effectief en comfortabel te trainen. Het apparaat heeft een zeer stabiele constructie en een compact ontwerp, waardoor het gemakkelijk in je huis past. Bovendien kan het apparaat worden aangepast aan jouw persoonlijke behoeften en conditie. Het is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De focus Fitness Fox 1 Crosstrainer heeft een achterwiel aandrijving. Dit zorgt voor een betere workout, omdat je de beweging voelt alsof je buiten loopt. Ook de ergonomie van deze crosstrainer is uitstekend. De pedalen en de handgrepen zijn zo ontworpen dat ze zorgen voor minimale belasting op gewrichten en spieren. De weerstand kan worden aangepast aan jouw persoonlijke wensen. Bij deze crosstrainer krijg je een trainingscomputer. Deze computer biedt verschillende trainingsprogramma's en kan worden gebruikt om de tijd, snelheid, afstand en calorieverbruik bij te houden. Dit maakt het mogelijk om je trainingen te variëren en te personaliseren. Daarnaast heeft deze crosstrainer een tablethouder, wat het mogelijk maakt om je trainingen te combineren met het bekijken van films, muziek of jouw favoriete serie. De Focus Fitness Fox 1 Crosstrainer is gemakkelijk te gebruiken en op te bergen. Het heeft transportwielen die het gemakkelijk maken om het apparaat te verplaatsen en het compacte ontwerp zorgt ervoor dat het weinig ruimte in beslag neemt wanneer het niet wordt gebruikt. Het apparaat is makkelijk in elkaar te zetten. De handleiding die hierbij geleverd wordt, is duidelijk en geeft stap voor stap instructies. Al met al is de Focus Fitness Fox 1 Crosstrainer een uitstekend apparaat voor thuisgebruik. Het biedt verschillende trainingsmogelijkheden en kan worden aangepast aan de persoonlijke behoeften en conditie. Het compacte ontwerp en de transportwielen maken het gemakkelijk om op te bergen of te verplaatsen. De sterke constructie zorgt voor stabiliteit, terwijl de ergonomie van dit apparaat minimale belasting op gewrichten en spieren garandeert. Kortom, dit is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een effectieve en comfortabele manier om thuis te trainen.

Wat vinden we goed aan de Crosstrainer Focus Fitness Fox 1 Rear Driven

Crosstrainer - Focus Fitness Fox 1 - Rear Driven - Incl. Trainingscomputer en Tablethouder - Elliptical Trainer Fitness

- Het compacte design van deze crosstrainer maakt het mogelijk om het apparaat makkelijk op te bergen in huis.
- De focus fitness fox 1 is voorzien van een achterwaarts aandrijfsysteem waardoor de beweging soepeler en natuurlijker aanvoelt tijdens het trainen.
- De bijgeleverde trainingscomputer biedt diverse programma's en weerstand niveaus waardoor je op elk niveau kunt trainen en jezelf uitdagen.
- De tablethouder op deze crosstrainer maakt het mogelijk om tijdens het sporten al je favoriete films en series te kijken of muziek te luisteren.
- Het vliegwiel van 18 kg zorgt voor een goede loopbeweging en de cruciforms zorgen voor extra stabiliteit tijdens het trainen.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Wat vinden we minder goed

Crosstrainer - Focus Fitness Fox 1 - Rear Driven - Incl. Trainingscomputer en Tablethouder - Elliptical Trainer Fitness
- De handleiding is niet duidelijk en onvolledig.
- Het display is vrij klein en niet goed leesbaar tijdens het sporten.
- Het geluidsniveau van de crosstrainer is vrij hoog, wat storend kan zijn tijdens het gebruik.
- De stabiliteit van de crosstrainer is niet optimaal, wat kan leiden tot wiebelen tijdens het sporten.
- Het maximale gebruikersgewicht is slechts 120 kg, wat relatief laag is vergeleken met andere crosstrainers in dezelfde prijsklasse.
- De trainingsprogramma's zijn beperkt en weinig uitdagend, waardoor het snel kan gaan vervelen.
- Het monteren van de crosstrainer vergt enige moeite en kost veel tijd.

Voor- en nadelen

Voordelen
 • Compact design
 • Quiet operation
 • Multiple resistance levels
 • Easy to assemble
 • Sturdy construction
 • Integrated tablet holder
Nadelen
 • Limited stride length
 • Basic console features
 • Non-adjustable foot pedals

Advies voor kopers

Ben je op zoek naar een effectieve en comfortabele manier om thuis te trainen? Dan is de Crosstrainer Focus Fitness Fox 1 Rear Driven wellicht iets voor jou. Deze hoogwaardige elliptical trainer biedt een vloeiende beweging en een uitstekende trainingservaring. Maar waar moet je op letten voordat je deze crosstrainer aanschaft?

Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de afmetingen van de Crosstrainer Focus Fitness Fox 1 Rear Driven. De afmetingen van dit toestel zijn 140 x 68 x 171 cm (LxBxH) en het gewicht is 57 kg. Houd er rekening mee dat je voldoende ruimte nodig hebt om deze crosstrainer te plaatsen en te gebruiken. Daarnaast is het belangrijk om te controleren of het maximale gebruikersgewicht van 120 kg geschikt is voor jouw lichaamsgewicht.

Verder is het handig om te weten welke trainingsmogelijkheden de Crosstrainer Focus Fitness Fox 1 Rear Driven biedt. Zo beschikt dit toestel over diverse trainingsprogramma's en is er een trainingscomputer aanwezig waarmee je jouw trainingsresultaten kunt bijhouden. Ook is er een tablethouder aanwezig zodat je tijdens het sporten je tablet op een handige manier kunt gebruiken.

Let bij het aanschaffen van de Crosstrainer Focus Fitness Fox 1 Rear Driven ook op de kwaliteit en duurzaamheid. De achterwaartse aandrijving zorgt voor een comfortabele en natuurlijke beweging. Bovendien zorgt de robuuste en stevige constructie voor een betrouwbare en veilige training.

Al met al is de Crosstrainer Focus Fitness Fox 1 Rear Driven een uitstekende keuze voor wie graag thuis wilt sporten. Let bij het aanschaffen vooral op de afmetingen, het maximale gebruikersgewicht, de trainingsmogelijkheden en de kwaliteit en duurzaamheid van het toestel. Zo haal je het meeste uit je training en geniet je van een effectieve en comfortabele workout!

Conclusie

Crosstrainer - Focus Fitness Fox 1 - Rear Driven - Incl. Trainingscomputer en Tablethouder - Elliptical Trainer Fitness

Het is duidelijk dat de Crosstrainer Focus Fitness Fox 1 Rear Driven een zeer goede optie is voor wie op zoek is naar een goede en effectieve manier om aan de conditie te werken. De crosstrainer beschikt over verschillende handige functies en is zeer solide gebouwd, wat zorgt voor een stabiele en veilige training. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze crosstrainer erg populair is onder sporters van verschillende niveaus.

Een van de belangrijkste voordelen van deze crosstrainer is de achterwaartse aandrijving. Dit biedt niet alleen een zeer natuurlijk gevoel tijdens het trainen, maar maakt het ook mogelijk om de beweging van het lichaam op een efficiëntere manier over te brengen. De focus ligt daarbij op de beenspieren en het core-gedeelte, wat resulteert in een nog intensievere workout.

Naast de achterwaartse aandrijving is de Crosstrainer Focus Fitness Fox 1 Rear Driven ook voorzien van een handig LCD-display, met daarop verschillende belangrijke informatie zoals de tijd, afstand, snelheid, hartslag, calorieën en meer. Dit biedt niet alleen de mogelijkheid om de voortgang van de training te volgen, maar zorgt ook voor extra motivatie om het beste uit de training te halen.

Een andere handige functie van deze crosstrainer is de tablethouder. Hierdoor is het mogelijk om tijdens het trainen te genieten van je favoriete films, series of muziek. Dit maakt het niet alleen leuker, maar zorgt ook voor extra afleiding tijdens de training.

Het feit dat deze crosstrainer zo solide is gebouwd, maakt dat het een zeer veilige optie is. Hierdoor is het mogelijk om op een effectieve manier te trainen zonder je zorgen te maken over eventuele ongelukken. De crosstrainer is dan ook goed geschikt voor mensen van verschillende leeftijden en conditieniveaus. Of je nu een beginnende sporter bent of al wat langer bezig bent, deze crosstrainer biedt voor iedereen goede mogelijkheden.

Samenvattend kunnen we stellen dat de Crosstrainer Focus Fitness Fox 1 Rear Driven een uitstekende keuze is voor wie op zoek is naar een effectieve manier om de conditie te verbeteren. Met de verschillende handige functies en de solide constructie biedt deze crosstrainer volop mogelijkheden om aan de slag te gaan. Of je nu een serieuze sporter bent of gewoon op zoek bent naar een manier om fit te blijven, deze crosstrainer is een echte aanrader.


Bekijk nu de laatste prijzen en gebruikersreviews

Crosstrainer - Focus Fitness Fox 1 - Rear Driven - Incl. Trainingscomputer en Tablethouder - Elliptical Trainer Fitness

© 2023 Beste Crosstrainer, onderdeel van mshops.
Bekijk ook onze andere producten